Vine byron in #Timisoara! Din nou.

12 Jun

Dragilor, asa cum stiti deja, imi place byron de mor. O fi din cauza ca am primit martisor de la ei sau poate din cauza ca solistul m-a ţucat de ziua muierii? O fi din cauza ca au talent cat carul si o voce minunata sau o fi din toate motivele enumerate mai sus?

Ideea care trebuie sa va ramana intiparita in minte e ca ei vin pe data de 15 iunie in Timisoara sa ne incante cum numai ei pot. Prima data aveti ocazia sa-i vedeti in Carturestiul din Piata Unirii pentru autografe, poze si poate pentru o cantare scurta, iar apoi vor concerta cum se cuvinte in Life Pub de la ora 21.30. Biletele costa 20 de lei, iar eu sper sa veniti acolo ca sa cantam, sa dansam, sa bem si sa ne distram pana-n zori.

Formatia byron ajunge in Timisoara pentru a-si promova DVD-ul Live Underground care contine doua concerte filmate la peste 100 de metri in salina Turda plus un documentar despre salina cu pricina.

Deci, cu cine ma dansez pana-n zori?

8 Responses to “Vine byron in #Timisoara! Din nou.”

 1. Adriana Lazar June 12, 2012 at 7:01 pm #

  super fain 🙂 distractie placuta 😉 eu in 15 sunt la lucru

  • Deea June 13, 2012 at 12:07 am #

   O sa ma gandesc la tine. Multumesc si spor la munca :*

 2. Demonica June 13, 2012 at 5:30 pm #

  Cu mine, oita placida :-)) I think we got a nick-name for you :-))

Trackbacks and Pingbacks

 1. Cu ocazia lansarii noului album, byron isi dedica o zi intreaga fanilor | Andreea Ciobanu - March 27, 2013

  […] concertul din Life!Pub l-am tarat cu greu pe prietenul meu. Fiind un ascultator de muzica galagioasa (rock – hardcore […]

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing