Ursul de Aur ajunge la Timisoara, iar eu te trimit la film

28 Mar

Pozitia Copilului_Cinema City Timisoara

UPDATE: Castigatorul invitatiei duble la proiectia de gala Pozitia Copilului de la Cinema City este: Ciprian.

Draga Ciprian, vei primi un mail in scurt timp prin care-ti explic cum poti intra in posesia invitatiei. In cazul in care nu ajunge la tine mesajul, contacteaza-ma pe deeaciobanu88@gmail.com.

Cu un glas nu foarte tremurat, Romania a inceput sa aiba o voce in cinematografia din lume. 432, Eu cand vreau sa fluier, fluier, Dupa Dealuri (…), iar acum a venit randul filmului Pozitia Copilului sa straluceasca dupa ce a obtinut Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Vineri este o zi speciala pentru timisorenii care iubesc filmul. Pozitia copilului ajunge in oras cu doua proiectii de gala. La Filarmonica Banatul veti viziona filmul, apoi veti putea sta la discutii cu actorii Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Ilinca Goia si Natasa Raab – protagonistii din film. La Cinema City ajunge echipa de filmare, acei anonimi care merita, uneori, cele mai multe laude si cele mai multe felicitari din partea publicului pentru munca depusa si orele nedormite dedicate unei pelicule de 120 de minute.

Pentru voi, am de dat o invitatie dubla la Cinema City pentru proiectia de gala Pozitia Copilului (29.03), de la ora 19. Pentru a intra in concurs, lasati-mi un comentariu prin care sa-mi spuneti ce film romanesc a reusit sa va impresioneze. Castigatorul il voi alege cu Random.org maine, ora 12.

Multa bafta si vizionare placuta!

5 Responses to “Ursul de Aur ajunge la Timisoara, iar eu te trimit la film”

 1. Deme March 28, 2013 at 10:06 am #

  Nu am văzut eu foarte multe filme româneşti mai actuale, aşadar, din puţina mea experienţă, aleg 432. L-am văzut la cinematograful prăfuit şi cam creepy din Alba Iulia, iar imaginea avortonului întins pe tot ecranul ăla mare, într-o sală aproape congelată, încă îmi mai bântuie memoria.

 2. Gabriela March 28, 2013 at 10:06 am #

  După Dealuri a fost, cu siguranță, un film care a reușit să-mi provoace emoții destul de puternice. Faptul că a fost inspirat dintr-un caz real îl face mai mult decât impresionant, chiar șocant. 🙂

 3. uv March 28, 2013 at 11:05 am #

  mi-a placut ‘buna, ce faci’, dar mai am de vazut din filmele recente.

 4. aA March 28, 2013 at 1:52 pm #

  mi-e mai simplu sa-l spun pe ultimul vazut care mi-a placut “dupa dealuri”, poate si pentru ca am simtit mai mult de suprafata filmului si m-a facut sa meditez cateva zile la diferite probleme.

 5. ciprian March 28, 2013 at 2:53 pm #

  De ce trag clopotele, Mitică? a lui Pintilie, interzis vre o 10 ani, scenariu dupa Caragiale… ce ti doresti mai mult

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing