Sacrificiu este sinonim cu suporter

4 Dec

Sacrificii. Prin asta se definteste dragostea pentru o echipa.

Iubesc Dinamo de cand eram o pustoaica mucoasa. Stiu ce inseamna sa mergi cu nasul, fara un ban in buzunar, sa mori de foame si de frig doar pentru a vedea echipa ta live, de pe stadion, alaturi de cei care impartasesc dragostea pentru echipa. Si, totusi, nu ma pot numi suporter in adevaratul sens al cuvantului.

Sambata dimineata am plecat cu autocarul bloggerilor spre Alba Iulia unde urma sa se desfasoara meciul despre care v-am vorbit zilele trecute. Stiam de la inceput ca atmosfera din autocarele dinamovistilor (stelistilor, polistilor etc.) nu va avea cum sa se regaseasca intr-un loc in care multi dintre noi nu aveau idee despre regulile sub care se desfasoare un meci de rugby si eu nu puteam pomeni nici macar 3 jucatori care rpactica acest sport, dar intentia a contat. Cel putin asta vreau sa cred. Ne-am dus in Alba Iulia sa sustinem Timisoara si sa incurajam echipa locala.

La noi, s-a cantat putin. Galagia a fost facuta de baietii de la MCMXXIΒ (grup din peluza Politehnicii Timisoara). Ei sunt cei care sustin neconditionat sportul local. Pe ei ii vedeti atunci cand joaca BCM Elba, echipa de handbal si la rugby.

Tocmai pe ei vreau sa-i laud astazi. Sunt putini care reusesc sa le inteleaga atitudinea, dar baietii astia merita tot respectul pentru ca ei sunt prezenti pe stadion la -10 grade, ei canta pana ragusesc, pe soare si pe ploaie, ei sunt cei care investesc sentimente si bani in niste culori, intr-un oras, intr-o echipa. Da, poate uneori intrec masura, se bat si consuma prea mult alcool, dar spune-mi cu mana pe inima ca nu ti se umfla pipota in tine atunci cand auzi la televizor cu Timisoara are cea mai frumoasa si fidela galerie?

Echipa de rugby a Timisoarei a umilit formatia din Baia Mare cu scorul de 32 – 10.

A fost un meci cu de toate. Barbati adevarati si frumosi, sport de calitate, frig de-ti tremurau chilotii, steaguri, bannere si premii. N-am castigat Iphone-ul, dar am primit o minge pe care i-am donat-o lui Alex.

PS: Atmosfera de aseara, din Piata Unirii, a fost minunata. Multumim baieti ca sustineti SPORTUL local si felicitari echipei de rugby din Timisoara!

PPS: Ieri si oile au tinut cu echipa de rugby din TM! Β πŸ™‚ Si nu, nu sunt eu in poza, ci Mihaela ela ela e

11 Responses to “Sacrificiu este sinonim cu suporter”

 1. Je'ul liric December 5, 2011 at 5:01 am #

  haha.. bravo pt deplasare si pt articol!

  • Deea December 5, 2011 at 9:47 am #

   multumesc πŸ™‚

 2. suspeiarba December 5, 2011 at 12:15 pm #

  Oita aia cred ca a scandat mai mult ca mine πŸ™‚ Am observat ca laudai “baietii frumosi care stau in frig sa urmareasca un meci de rugby ” ….au fost si fete frumoase care au facut la fel , ba chiar mai mult , eu am ramas frumos impresionat ….e pt prima data cand vad atat de multe fete la un meci de rugby …(am mai urmarit cateva partide in tribuna celor de la Arad), oricum, Bravo pt prestatia depusa sambata, chiar daca a fost din tribuna πŸ™‚

  • Deea December 5, 2011 at 12:17 pm #

   Multumim! Sper ca data viitoare sa si facem cunostinta la meci πŸ™‚

 3. suspeiarba December 5, 2011 at 12:36 pm #

  Cred ca am facut, daca imi aduc bine aminte, mi-a facut Cristina cunostinta cu majoritatea din autocar .

  • Deea December 5, 2011 at 12:37 pm #

   Eu eram in spate, in coltul vesel. Daca am facut, imi pare rau, dar nu-mi aduc aminte πŸ™

 4. suspeiarba December 5, 2011 at 12:39 pm #

  Eu am urcat la deva , poate asa ti-aduci aminte mai bine πŸ™‚

 5. suspeiarba December 5, 2011 at 12:40 pm #

  Si tot in spate am stat, ma rog, in penultimul rand (de la geam) πŸ™‚

  • Deea December 5, 2011 at 12:40 pm #

   Acum stiu, da πŸ™‚ Imi cer scuze ca sunt atat de zapacita!

 6. suspeiarba December 5, 2011 at 12:45 pm #

  Stai linistita, e luni si e relativ dimineata πŸ™‚

Trackbacks and Pingbacks

 1. Si-a venit cupa in Banat! | J Marius - December 4, 2011

  […] articolele lor pe care le puteti cit, articole ca ale Alexandrei Palconi, Doipedoi, Florin Rusanu, Deea, etc… AKPC_IDS += "2325,";Popularity: unranked [?] Posted in Sport | Tagged alba iulia, […]

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing