Razvan Lucescu – tanar si nelinistit.

29 Apr

 

Razvan Lucescu este noul antrenor al echipei nationale. Oare se va schimba ceva? Eu cred ca nu. De ce? pentru ca nu-l vad sa fie in stare sa faca fata unor orgolii atat de mari, presiunii din partea Frf-ului si cine stie cate alte magarii or fi pe acolo.

Cum il vad eu pe Razvan? Il vad antrenor la o echipa mica. Cum a fost si e la Brasov. A luat-o din liga a 2-a si a facut o treaba foarte buna aducand echipa in prima liga si de bine, de rau se mentin foarte bine si-n prima liga. Sunt pe locul 8.  Probabil il va ajuta foarte mult si Mircea Lucescu din spate, pana la urma e tatal lui, nu? Dar eu tot nu-l vad impunandu-se in fata lui Mutu sau in fata lui Chivu…Marica declara ca antrenorii tineri vorbesc pe intelesul lor, dar eu spun ca un antrenor treabuie sa impuna respect, sa fie autoritar ca sa faca o treaba buna. Poate ma insel, vom vedea.

5 Responses to “Razvan Lucescu – tanar si nelinistit.”

 1. Sykander April 29, 2009 at 7:41 pm #

  Piţi nu era autoritar ? Nu impunea respect ?

 2. Deea April 29, 2009 at 7:44 pm #

  Nu eu l-am dat afara. Si Pitzi era mai orgolios ca toti la un loc.

 3. pufu May 2, 2009 at 12:13 pm #

  cred ca va incerca sa se apropie de ei ca si prieten. Tineretea poate sa ii fie un avantaj deoarece ii intelege mult mai bine , si nu va face ca si un bosorog de pe vremuri care intotdeauna spune : eu pe vremea meaaaaa….
  Cred ca atitudinea iti determina rezultatele. Iar Razvan va lucra la atitudine.

 4. Alex May 3, 2009 at 2:30 pm #

  Pe Razvan il va ajuta taticu. Asa ca putem sta linistiti ca vom merge la Euro 2012.

 5. Deea May 9, 2009 at 5:59 pm #

  Nu cred ca e rau daca il ajuta Mircea Lucescu

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing