Povara ei: scaunul din dreapta

19 Dec

O relatie sanatoasa e intotdeauna un upgrade de statut pentru femeie. Cel putin asa considera unii si asta observ eu dupa cele patite in ultima perioada. Daca el e cel cu masina in cuplu, e clar, scaunul din dreapta e intotdeauna rezervat pentru ea.

Pentru ca eu sunt mai zapacita de fel si nu observ multe chestii, n-am bagat de seama treaba asta pentru ca locul din masina e foarte irelevant din punctul meu de vedere. Important e sa ajung cat mai repede la destinatie si sa nu fie serpentine. Prefer oricand locul din spate ca sa ma pot intinde si, daca e drum lung, sa pot dormi linistita.

Dar sa va povestesc. Situatia de cateva saptamani e cam asa:

El vine dupa ea. Merg amandoi la lucru. In fiecare dimineata, acelasi traseu. El, pe drum inspre ea, intalneste o domnisoara care merge spre aceeasi destinatie. Fiind un gentleman, ii deschide poarta si-o pofteste la caldurica. Ea accepta. El porneste mai departe spre prima domnita. Ajuns in locul cu pricina, cele doua isi intalnesc privirea. Prima, in disperare si graba, vrea sa cedeze locul din fata. Cealalta refuza politicos. Prima insista apasat si se da jos smuncit din masina. Iubita s-a urcat deja in masina, dar in spate. Situatia o mai tine asa 5 minute pana cand aerul devine greu de respirat, iubita isi ia locul castigat meritat, intrusa sta zambareata in spate si toata lumea ajunge la destinatie.

Pe cat par de amuzante aceste situatii, pe atat de penibile sunt pe moment. Iar situatia se repeta si de fiecare data e un alt personaj care reactioneaza asemanator. N-am idee de ce se intampla asta, dar, aparent, in momentul in care te inrolezi intr-o relatie cu un barbat care are masina primesti bonus si scaunul din dreapta cu tot cu povara din poveste.

O fi de bine? O fi de rau?

 

4 Responses to “Povara ei: scaunul din dreapta”

 1. Oana December 19, 2013 at 8:06 pm #

  Mi-a zis o amica din State ca ”Once you’re getting laid…” ai drepturi depline asupra scaunului din dreapta. 😛
  Cica asa e regula in Oregon. :))

  • Andreea Ciobanu December 19, 2013 at 8:09 pm #

   She may have a point, dar nu o scuza pentru schimbul usor penibil de replici interminabile:
   – “Hai in fata”
   – “Ah, nu. E ok, stai linistita.”
   – “Nu, nu. Hai in fata!”
   – “Stii, mai avem 5 minute pana la lucru. E ok…”
   – “Nu discut. Hai!”

   Pfff… I could go on… 🙂

 2. describeafeeling December 19, 2013 at 8:44 pm #

  Ce haios sună dar atât de adevărat. Sincer, mie mi s-a întâmplat să mă aflu în dreapta când ne duceam s-o luăm pe ză iubita dar sincer nu am avut niciodată intenția să-i dau scaunul din dreapta. Am mers pe premiza că nu contează pe ce scaun ne așezăm atâta timp cât mergem în același loc. Și dacă nu-i convine? I don.t give a f$%k! :))

  • Andreea Ciobanu December 20, 2013 at 8:10 am #

   Daca iubita are putin creier, sunt convinsa ca nu s-a suparat. 🙂

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing