Pledoarie pentru un abonament la cinema

5 Feb

infografic-filme-andreea-ciobanu-cinema-cityN-am sa ma ascund dupa deget si o spun franc, in fata: fratilor, eu vreau un abonament la Cinema City! Si nu-l vreau doar pentru ca ma simt importanta sau pentru ca nu am dormit azi-noapte, ci pentru ca il merit. Stati ca va explic.

Eu m-am saturat de stat cu ochii in patru pe site-ul Cinema City pentru o rezervare la un film si mi s-a acrit de stat la cozi pentru a ridica rezervarile. Practic? Mi-a ajuns. Vizionari de presa nu avem in Timisoara (sau nu stiu eu de ele), oferte din an in Paste si concursuri mai rare decat aparitiile monstrului din Loch Ness.

Stiu ca Cinema City e singurul cinema de actualitate si onorabil din Timisoara, dar mai simt si ca ei ar trebui sa-si indrageasca si sa-si fidelizeze publicul. Asa ca, fiind un sponsor oficial al acestui cinematograf mai tot timpul, ma folosesc de dreptul meu si cer un abonament  pe o perioada indelungata care sa ma scuteasca de verificat programe si de stat la coada.

Conform infograficului alaturat, in 2013 voi plati aproximativ 850 de lei celor de la Cinema City (asta fara sa pun la calcul crănţănelele). Adica o saptamana la mare sau un abonament la Sziget Festival. Ca o abonata fidela a cinematografului, imi permit sa intreb Cinema City: imi puteti face o oferta mai buna?

PS: fie ca efectul social media sa puna stapanire pe voi si sa dati aceasta informatie cat mai departe ca sa ajunga la cine trebuie. 🙂

LE: Primul raspuns de la Cinema City il gasiti aici.

7 Responses to “Pledoarie pentru un abonament la cinema”

 1. Alex February 5, 2013 at 6:19 pm #

  SPÓNSOR ~i m. Persoană, organizație, firmă etc. care susține financiar o acțiune, în scop publicitar. /<engl. sponsor
  Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco

  Esti sigura ca esti sponsor?

  Mie mi se pare usor penibil.

 2. Andreea Ciobanu February 5, 2013 at 6:23 pm #

  Voi pune ghilimelele de rigoare la sponsor ca sa nu se mai inteleaga gresit. Ma refeream la faptul ca le sunt clienta de multi ani si n-au facut niciodata nimic sa-si fidelizeze publicul.

  Practic, apelez de nevoie la ei si doar pentru ca imi plac filmele. Daca ar fi fost sa existe un alt cinematograf mare in Timisoara, sunt convinsa ca nu ar mai fi fost la fel de relaxati in ceea ce le priveste clientela.

  Usor penibil? Poate. Dar daca reusesc sa le dau de gandit macar putin celor de la Cinema City, eu mi-am indeplinit misiunea 🙂

 3. Ana March 4, 2013 at 1:39 pm #

  Cum a ramas pana la urma? Te-au fidelizat cu un abonament? Nu l-au inventat inca pentru tine? 🙂 I would.

  • Andreea Ciobanu March 26, 2013 at 4:19 pm #

   Nu am mai primit nici un raspuns din partea lor si o sa le trimit un mail sa vad ce-mi spun. Te anunt si pe tine daca sunt informatii noi. 🙂

Trackbacks and Pingbacks

 1. Raspunsul Cinema City vizavi de abonamentul cerut | Andreea Ciobanu - February 7, 2013

  […] Pentru cei care nu stiti despre ce este vorba, va invit sa cititi aici. […]

 2. Cand e normal sa multumesti si cand nu? | Andreea Ciobanu - February 8, 2013

  […] asta mi-a venit in momentul in care am scris articolul asta si am vazut cat de multa lume a reactionat. E adevarat ca eu i-am invitat pe oameni sa puna in […]

 3. Cinema City gafeaza din nou cu Kick-Ass 2 | Andreea Ciobanu - August 21, 2013

  […] PS: Inca astept un raspuns relevant din partea Cinema City vizavi de pledoaria pentru un abonament. […]

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing