Pelerinajul credinciosilor continua

29 Oct

Mii de credinciosi infrunta de cateva zile vremea nefavorabila ca sa pupe niste moaste. Probabil asta le aduce implinire sufleteasca. Dar oare cati ar sta sa munceasca pe ploaie si pe frig ca sa duca o viata mai buna?

Nu intreb asta pentru ca m-am trezit cu fundul la perna, ci pentru ca observ ca lenea este o caracteristica a populatiei noastre. Nu vreau sa fiu eu aia care sa le strice visele, dar din surse sigure pot spune ca a pune osul la treaba este mai util decat a te ruga la Dumnezeu sa-ti dea faina, ulei si sanatate.

Apropo, ce logica interesanta trebuie sa aiba hotii nostri. Ma gandesc ca sunt prezenti printre credinciosi pentru ca s-au gandit ca oamenii se vor ruga, vor cere si vor primi. Asadar vor avea si ei ce sa fure inafara de portofele sifonate si batiste folosite, nu?

Sursa foto: Digi24

 

5 Responses to “Pelerinajul credinciosilor continua”

 1. Oana October 29, 2012 at 7:35 am #

  Joburile sunt zilnice, pelerinajul e o dată pe an. 😉

  • Andreea Ciobanu October 29, 2012 at 10:11 am #

   Si-ti consuma energie cam cat ai lucra o luna pentru niste banuti. De sanatatea pe care ti-o afecteaza nici nu are rost sa pomenesc. Probabil cele 4 grade de afara si ploaia rece fac bine organismului.

 2. Alin October 29, 2012 at 1:03 pm #

  Ehei, dar să te îngrijești de suflet este mult mai important decât de cele lumești. Fără Dumnezeu în suflet nu poate există o viață mai bună, indiferent de câți galbeni ai pus în traistă.

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing