Nu mi-a placut la concertul Alexandrinei din Timisoara

21 Jan

Concertul Alexandrinei din seara trecuta a fost ca si cum ai asculta-o pe domnisoara acasa doar ca mai platesti si suma de 30 de lei.

Vina nu a fost a ei. Alexandrina Hristov, pentru cei care nu stiu, este o artista desavarsita. Are un talent incontestabil, un sound diferit si care prinde, dar locul ales pentru concert m-a scos din sarite si nu cred ca am fost singura.

Arqa este un bar/club din Timisoara tare frumos aranjat: select, dar foarte cozy si primitor. Asta nu inseamna ca e si bun pentru concerte. Locul unde presteaza artistii este incununat de un coridor lung si ingust in care mai este inghesuit si un bar. Nu stiu cata lume s-a aflat la concert (pe Facebook au dat attending peste 400) ideea e ca eu am ajuns la 21 fara 10, ea a cantat in jur de ora 21:30 si am prins locuri doar la bar,dar la barul din spate. Evident ca doar am auzit-o si nu am apucat sa o vad deloc. Sa nu mai spun cat de horror este sa stai in picioare 2 ore si sa-i asculti muzica ei.

Cum as vedea eu un concert perfect semnat Alexandrina

Mi-ar placea sa o ascult pe Alexandrina intr-un bar gen Jazz Office. Evident ca este prea mic, dar ceva in genul ala. Un local care sa fie plin de mese si in care accesul sa se interzica in momentul in care toate locurile au fost ocupate. Mi-ar placea ca toti cei de la masa sa o poata vedea in toata splendoarea, sa-i simt fiecare emotie si vibratie in timp ce savureaza un pahar de vin. Mi-ar placea sa fie un ambient intim si primitor pentru ca pe muzica ei nu poti sa te destrabalezi ca si cum ar fi un concert ACDC. Muzica ei trebuie gustata si savurata cu toate simturile. Oare chiar e imposibil de organizat asa ceva?

 

6 Responses to “Nu mi-a placut la concertul Alexandrinei din Timisoara”

 1. Lorant Kozma January 21, 2012 at 5:21 am #

  Alexandrina, dupa parerea mea, merge cel mai bine intr-o sala de teatru, sau un studio. In care auditoriul nu va fi niciodata perturbat de “bar”, sau de cei intarziati sau neinteresati. In care lumea, vine doar pentru ea si muzica ei.
  De asemeanea, Alexandrina merge intr-un bar “cald”, cu atmosfera calda, intr-o cladire veche, intr-un bar vechi, viu, fara ziduri de caramida, sau “ne-ziduri” adica niste scanduri cum a fost la RiverDeck. Oare este asa ceva in Timisoara?!?
  Stiu ca sunt multi “fani” printre proprietarii de baruri, pseudo-cluburi din Timisoara, dar ar fi fain ca acei oameni sa-si dea seama de “potentialul” localului pe care il conduc, si sa nu mai risipeasca resursele degeaba.
  Parca simteam cumva, ca acest concert, nu va fi ca cel de la sala Teatrului German de Stat. Si imi pare rau de asta. Alexandrina merita mai mult. Mult mai mult.

  • Deea January 21, 2012 at 11:32 am #

   Am inteles ca nici cocnertul de data trecuta din rever Deck nu a fost cine stie ce pt ca sonorizarea a lasat de dorit,

Trackbacks and Pingbacks

 1. Blog Buster: Nu mi-a placut la concertul Alexandrinei din Timisoara | Magico Lifestyle | Portal de lifestyle Timisoara Banat Romania - January 23, 2012

  […] restul articolului aici […]

 2. Incercati experienta byron « Deea`s blog - March 2, 2012

  […] spulberate cand Byron a inceput sa cante, iar zeci de suflete alaturi de ei. Facand comparatie cu concertul Alexandrinei din club Arqa, in Taine sunetul a fost de exceptie, oamenii pusi pe distractie, iar protagonistii de pe scena au […]

 3. Incercati experienta byron « Deea`s blog - March 2, 2012

  […] spulberate cand Byron a inceput sa cante, iar zeci de suflete alaturi de ei. Facand comparatie cu concertul Alexandrinei din club Arqa, in Taine sunetul a fost de exceptie, oamenii pusi pe distractie, iar protagonistii de pe scena au […]

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing