Lumea mea: Ep. 1 Fringe

24 Oct

In lumea mea vei gasi multe filme, dar si mai multe seriale. Nu stiu daca telenovele pot fi considerate seriale. Tin sa precizez ca nu m-am uitat la Rebelde, Marimar sau Sarmana Maria. Nu-mi plac serialele romanesti. Mi se par lipsite de gust si false. Eu il iubesc pe House, pe Mcdreamy, pe fratii Salvatore si pe cei care-mi ofera un True blood.

Incepand de astazi, imi propun sa scriu cateva idei despre fiecare serial cu care mi-am pierdut ore, nopti si zile. Iar pentru ca Fringe este cel mai recent serial de care m-am apucat, voi scrie despre el.

Fringe ar putea fi numit ca fiind un X-files mai modern, doar ca Scully e reprezentata de Olivia Dunham, o gagica blonda care lucreaza pentru FBI intr-un departament numit Fringe, iar Mulder este Peter Bishop, un enigmatic venit dintr-un alt univers. Fara dar si poate, personajul meu favorit este Walter Bishop, tatal lui Peter si un savant putin dus cu pluta. Impreuna vor rezolva misterul teleportarii, a combustiei umane spontane, a universului paralel si toate acestea cu argumente foarte solide astfel incat te vor face sa crezi ca totul e posibil.

 Mintea din spatele acestor episoade minunate este J. J. Abrams, creatorul sserialelor Lost si Alias.

Sezonul 3 al serialului se afla in plina desfasurare, iar eu sper sa vad si un sezon 4. De curand serialul a inceput sa fie difuzat la Pro Tv.

5 Responses to “Lumea mea: Ep. 1 Fringe”

 1. bolocra October 24, 2010 at 5:01 pm #

  chiar e unul dintre serialele care impresioneaza..fiind generatia X files,la inceput priveam cu recitenta aparitia serialului,dar m-a cucerit,sa zic asa..

  • Deea October 24, 2010 at 5:31 pm #

   Sunt total de acord cu ce ai zis. Asa am simtit si eu la inceput, dar serialul are grija sa te captiveze si sa te tina in suspans la maxim.

 2. aida February 23, 2011 at 1:07 am #

  este cel mai tare serial pe care l-am vazut vreodata,eu una chiar cred ca unele din experimentele lui Walter au fost facute

  • Deea February 23, 2011 at 1:09 am #

   Come on girl. Viata bate filmul 😀

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing