Lipsa carnii din alimentatie provoaca halucinatii

15 Mar

M-am trezit ieri dimineata si m-am hotarat ca nu mai mananc carne. M-am documentat oleaca, am intrebat si am aflat ca grupa mea de sange merge mana-n mana cu vegetarianismul (cel in care nu se consuma carne). Zis si facut.

Dimineata am mancat un ou fiert si o felie de branza topita, la amiaza orez cu ciuperci si acum am consumat un iaurt. Nu stiu daca ar mai trebui sa mananc sau nu, dar  ma ia cu ameteli si de fiecare data cand inchid ochii vad pulpe de pui, ceafa la gratar si alte porcarii pline de grasime, dar foarte gustoase.

Vedem cat ma tine vitejia, dar cert este ca orice pauza de la consumul de carne imi face bine. Recomandarea a venit din partea doamnei doctor, iar eu voi fi o fata cuminte si voi incerca sa ma obisnuiesc cu o alimentatie de genul. Nu stiu daca o sa-mi reuseasca pentru ca iubesc carnea gatita sub toate formele, dar poate reusesc sa ma surprind pe mine si pe cei din jurul meu.

Revin cu detalii. 🙂

3 Responses to “Lipsa carnii din alimentatie provoaca halucinatii”

 1. cotos March 22, 2013 at 11:31 am #

  Aici iti dau dreptate. Lipsa carnii dauneaza grav sanatatii.

 2. mada March 23, 2013 at 3:15 pm #

  Eu resping de obicei ideea de vegetarianism, chiar daca nu sunt moarta dupa carne. Cred cu tarie ca o bucata de vita, pasare (preferabil de la tara), vanatul si mai ales pestele, ar trebui sa existe in dieta. Bineinteles, fara prajeli. Sunt mortale, stiu. Dar si la propriu. 😀 Eu mi-am propus sa elimin produsele rafinate. Apoi prajelile.Am cumparat intamplator masina de facut orez, la aburi, si am ajuns sa fac ciorbe, sos de paste sau iepure, fara ulei. Foarte bune, avand in vedere ca si eu cand mananc ceva, apăi sa fie bun! 🙂
  Carnea are multe proteine aka biciuieste metabolismul, dar intr-adevar, abuzul afecteaza rinichi, si nu numai.

  • Andreea Ciobanu March 24, 2013 at 11:53 am #

   Ioi, cate stii! Daca te rog, imi gatesti si mie? 😀
   PS: Multumesc de info.

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing