La stirile Pro TV si la mine pe blog – 5 minute despre nimic

21 Oct

oana-zavoranu-pomana

In fiecare miercuri obisnuiesc sa ma uit pe Pro TV la Visuri la Cheie. Mi-e draga tare emisiunea. Asa se intampla ca am lasat tv-ul aprins si am ajuns sa aflu de la stiri despre Oana Zavoranu, moartei mamei sale si pomana prostilor.

Stiam ca oamenii sunt nebuni la cap si se trezesc la ora 5 pentru o tigaie moca. Stiam ca se dau branci si se pupa cu patima moaste. Stiam ca lumea asta mare e plina de surprize, dar nu ma asteptam ca oameni care au crescut cel putin doua generatii sa parcurga 200 de km doar ca sa puna mana pe o blana a stimatei doamne Zavoranu.

Tot de la stiri am aflat ca lumea nu a fost suparata pentru ca au asteptat-o 3 ore pe fiica raposatei ca sa le deschida poarta si sa le dea coliva. Doamnele de varsta a 3-a erau bosumflate ca era trecut de 12 si dupa ora asta nu se mai da de pomana. Mama ma-sii! Si pe final si-au mai luat si ţapă pentru ca nu s-au dat blanuri scumpe, ci zdrente colorate. Haha.

Apai nu stiu care-s mai nebuni. Astia ca au batut atata drum pentru niste boarfe, Pro TV-ul ca a dat o stire de cel putin 5 minute despre nimic sau eu ca am urmarit prostiile astea.

4 Responses to “La stirile Pro TV si la mine pe blog – 5 minute despre nimic”

 1. TiTex October 22, 2015 at 5:42 am #

  astia’s oamenii care voteaza actualii/viitorii primari,presedinti si alte functii de “polifruci” , si-apoi ne miram unde e tarisoara noastra in comparatie cu alte tari, si nu ma refer doar la tari din vestul europei.

  anyway , ma bucur cateodata ca n-am TV si nu vad tampenii si senzationalisme din astea , dar observ ca a prins Zero (O) TV , cam la toate posturile romanesti , cat despre protv nu sunt foarte mirat avand in vedere ca cel putin un sfert din emisiuni sunt manelisme/tiganie.

  hmm , mai bine ma opresc aici ca deviez deja prea mult
  Sincer sa fiu , mai bine nu te mai uita la TV.
  Oricum rar este vreo emisiune care e facuta pentru oameni care gandesc putin inainte sa faca/zica ceva.
  In rest doar pentru “zombii” pensionari care butoneaza toata ziua telecomanda.

  • Andreea Ciobanu October 22, 2015 at 6:11 am #

   Din pacate. Eu, ca o gospodina casnica ce sunt, ma uit cam toata ziua pe TV Paprik. Postul asta e chiar ok.. 😀 😀

 2. TiTex October 22, 2015 at 3:37 pm #

  esti casnica ? 😛
  credeam ca ti-ai gasit ceva job de atunci

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing