Intamplare de la casa noua

27 Apr

Sa va povestesc patania de ieri.

Ma pregateam  sa merg la ziua unei cunostinte. Asta inseamna ca eram prinsa intr-un intreg ritual ce-mi ia mai mult decat daca ar fi sa fac o ciorba, dar nu-i bai pentru ca e necesar. Iubitul zacea in pat. Eu eram in baie – spatiul in care se petrec minunile. La un moment dat aud o cheie in usa. In gandul meu “Na, am dat de dracu! Si-a dat seama proprietarul ca n-am avut chef sa aspir astazi si acum vine peste mine”. Dar usa nu se deschidea si incercarea disperata de a intra in casa mea ma baga in panica deja.

Trag aer in piept si ma gandesc cine ar putea sa aiba chei de la apartament si sa vrea sa intre in casa sambata in amiaza mare. Clar o prorietarul si nu vede unde sa bage cheia. Ma uit pe vizor. Vad o umbra intunecata, slabuta care forteaze usa. Asta nu-i proprietarul. Fug panicata la iubitu si tip: “vine cineva peste noi. Iubitu, ce ma fac?” ca si cum doar eu pateam ceva daca la usa noastra era mafia tiganeasca. El relaxat si usor amuzat”pai deschide si tu usa sa vezi cine e”. Dooh. Deschid usa si vad o tanti micuta, slabuta, cu sacose pline de cumparaturi incercand sa bage cheia in usa. Nici nu apuc sa o intreb de sanatate ca-mi spune “Vaiii, vaiii. Scuze! Am gresit etajul!” si fuge.

Am ramas traznita in usa si nici acum nu-mi dau seama cum poti sa gresesti etajul. Dar tot raul spre bine. Asa mi-am cunoscut vecina si poate-mi aduce prajitura data viitoare cand greseste etajul. 🙂

4 Responses to “Intamplare de la casa noua”

 1. Lidia April 27, 2014 at 10:18 am #

  O sa ti se para comic dar sa stii ca si am patit cand stateam la bloc,doar ca eu eram vecina care a gresit.Cand vii de la cumparaturi cu bagaje grele si multe ai impresia ca deja esti la etajul trei(exemplul meu)dar de fapt era la etajul al doilea si vecina lasa-se usa descuiata,si cea surprinsa eram eu,ma intrebam cum a intrat vecina la noi in apartament,bine cateva secunde si apoi sa te tii de rasete.pup

  • Andreea Ciobanu April 27, 2014 at 10:39 am #

   🙂 🙂 Foarte tare. Eu nu am patit niciodata asta si nici nu am auzit pe cineva sa imi povesteasca. Pana acum. Te pup. O duminica frumoasa!

   • TiTex April 28, 2014 at 7:03 am #

    Sunt multe blocuri noi construite in care au usile de la apartamente la fel … si probabil cand esti cu gandul in alta parte e destul de usor sa confunzi etajele sau pur si simplu sa uiti la care esti.

    Eu stau la parter asa ca nu stiu cum e sa pierzi numaratoarea :)) , si nici usile nu sunt la fel …ci fiecare proprietar si-a pus ce usa doreste.
    si nici n-am patit sa intre sau sa incerce sa intre altii la mine in casa.

    • Andreea Ciobanu April 28, 2014 at 9:27 am #

     Nici la mine-n bloc nu sunt usi identice. Probabil tanti era cu gandul departe si a nimerit la mine. 🙂

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing