Cateva chestii despre Joseph Gordon-Levitt

5 Oct

Pe langa Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt este noua pasiune a domnisoarelor din toata lumea. Nu stiu cati il cunosc dupa nume, dar va spun pe unde a aparut: 500 Days of Summer, Inception, 50/50, The Dark Knight Rises, Premium Rush si imediat, Looper.

Joseph Gordon-Levitt are un frate care a decedat in 2010. Dupa intamplarea asta, el a facut un proiect (HitRecordJoe) in care permite artisitilor din toata lumea sa se promoveze gratis si in acelasi timp sa si castige bani. Omul stie sa cante, a jucat in piese de teatru si apare in filme tot mai bune si ofera prestatii tot mai convingatoare. Regizeaza scurt-metraje si primul a fost in 2009, Sparks, care a si fost selectat la Sundance Film Festival. In 2010 a facut Morgan and Destiny’s Eleventeeth Date: The Zeppelin Zoo si in momentul de fata are o multime de alte proiecte.

Bun. Acum sa va spun cum sta treaba si unde doream sa ajung. Eu sunt prima care l-a iubit pe Joseph Gordon-Levitt inca de cand l-am vazut in 10 Things I Hate ABout You si Havoc, prin 2005. Eu am pus ochii pe el si am zis ca omul e talent pur. Apoi mi-a confirmat sperantele prin rolul din 500 Days of Summer, urmat de Inception si apogeul, 50/50. Ca dovada a talentului maret, in 2012 are 3 mari filme pe marele ecran: Premium Rush, Looper alaturi de Bruce Willis si pe finalul anului e programat sa apara Lincoln in regia lui Steven Spielberg si alaturi de marele Daniel Day-Lewis.

In 2013 va aparea in rolul unui don-juan dependent de sex alaturi de Scarlett Johansson. Tot ce sper e sa arate macar la fel de multa piele ca si Michael Fassbender in Shame.

Nu stiu exact care a fost scopul articolului. Probabil am vrut sa ma laud ca am fler cand vine vorba de actori tineri si ca merita sa-i luati filmele pe rand si sa i le vizionati in cazul in care cautati sa vedeti ceva bun. Eu ma pun sa urmaresc Hesher pentru ca imi scapase printre degete si pentru ca mi-a fost recomandat de gurul filmelor, Richie 🙂

PS: Urmariti dupa continuare un spot de milioane 🙂


5 Responses to “Cateva chestii despre Joseph Gordon-Levitt”

 1. Ande G. October 5, 2012 at 12:16 pm #

  Subscriu la ceea ce ai scris, si recunosc ca si mie “mi s-a pus pata pe el” dupa 10 things I have about you. Si da, Hesher e recomandabil! 🙂

  • Deea October 5, 2012 at 2:46 pm #

   Ce funny suna 10 things i have about you. Kinda psycho 😀

 2. Ande G. October 5, 2012 at 12:16 pm #

  *10 things I hate about you… ioi

 3. richie October 5, 2012 at 3:06 pm #

  In continuarea discutiei de aseara: Hesher, Mysterious Skin, Brick si Manic. In ultima vreme il vezi in filme action sau dramedii romantice. E bine sa-l privesti si-n cateva roluri mai neobisnuite, cu adancimi psihologice reale.

  Ps: ai uitat de prezenta lui in evenimentul cinematografic al anului, finalul epic al Cavalerului Intunecat. E fructul jocului excelent facut de el si Tom Hardy in Inception.

  Da, proiectul sau indie e foarte misto. Am urmarit Morgan and Destiny acum un an parca si mi s-a parut extraordinar.

  • Deea October 5, 2012 at 3:16 pm #

   Nu, nu. Nu am uitat de la prezenta lui in The Dark Knight Rises. Multumesc pentru reamintire. Weekend-ul asta ii va fi dedicat lui JGL.

   Si mie mi-a placut f mult Morgan and Destiny.
   E talentat tipul, ce sa mai… 🙂

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing