Cand e normal sa multumesti si cand nu?

8 Feb

Intrebarea asta mi-a venit in momentul in care am scris articolul asta si am vazut cat de multa lume a reactionat. E adevarat ca eu i-am invitat pe oameni sa puna in practica farmecul social media, dar mai e adevarat si ca nu m-am asteptat sa am atatea share-uri, RT-uri si alte reactii care sa-mi sustina propunerea.

Ideea e ca de fiecare data cand imi vedeam link-ul meu pe profil cuiva, imi venea automat sa le multumesc. Am si facut asta, iar apoi m-am trezit ca am de spus merci la 50+ oameni. Nu ma doare mana sa le trimit un mesaj si vreau ca ei sa stie ca le apreciez ajutorul, dar e normal sa multumesti in social media atunci cand primesti un share sau un RT?

Ma gandesc eu ca omul ala s-a folosit de butoanele da mai departe pentru ca i-a placut ceea ce am scris sau imi sustine ideea, deci nu ar trebui sa se supere daca eu nu spun nimic, nu? Adica ei au ales de bunavoie si nesiliti de mine sa faca asta.

Dar totusi, cum e ok sa faci? Spui mulţam ori ba? Voi cum procedati?

2 Responses to “Cand e normal sa multumesti si cand nu?”

 1. adizzy February 8, 2013 at 2:30 pm #

  deobicei la RT cand cer ceva ajutor sau de genul zic multumesc, dar la share la articol pe blog…hmm, nu stiu ca rar o patesc :P, dar probabil ca as face un articol in care as zice multumesc la toti, daca s-ar aduna asa multi 🙂 bine eu oricum sunt certata ca multumesc prea des

  • Andreea Ciobanu February 8, 2013 at 5:39 pm #

   Poate primesti share-uri la articole, dar nu sti 😀

   Anyways, cam asa procedez si eu, doar ca faca cu Cinema City m-a luat prin surprindere si nu stiam ce sa mai fac. Recunosc, s-a umflat putin pipota in mine de mandrie :))

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing