Blestemul sfarsitului de an

5 Sep

Nu exist intr-o comunitate de bloggeri de foarte mult timp, dar citesc de prin 2007 oameni care scriu constant in online. Asa ca, imi este destul de usor sa constat ca la sfarsitul fiecarui an trebuie sa existe macar un singur articol pe blog in care sa vorbesti despre o varianta mai buna a ta care va iesi la inveala in urmatorul an.

Din prea mult timp liber sau de prea mult oboseala psihica am inceput sa recitesc acele articole. Si nu ai cum sa nu zambesti cand vezi ca majoritatea isi doreste sa se lase de fumat, de baut, de gagici, sa-si gaseasca linistea, sa-si cumpere domeniu la blog, sa planteze o floare, sa adopte un animalui, sa se mute de la parinti, sa-si redecoreze camera intr-una de “om mare”, sa-si gaseasca un job decent, sa se imbrace mai office, sa-si cumpere cateva 4 perechi de pantofi pe luna, sa-si cumpere 2 telefoane pe an, sa-si puna extensii sau slabeasca 30 de kg in 3 saptamani.

Zambesc mult cand vad insemnarile (scrise de mine sub o forma exagerata) si uneori chiar cu putina rautate. Ma gandesc ca e aproape imposibil sa-ti schimbi complet viata intr-un singur an. Ca sa nu mai zic ca e destul de greu sa mai ramai tu cand iti doresti sa schimbi tot ceea ce te defineste.

Apropo, ca sa nu fiu ipocrita, am citit si ceea ce mi-am dorit eu pentru anul 2012. Poate ca sunt o fiinta simpla si putin superficiala, dar tot ceea ce mi-am dorit mi s-a indeplinit. Am vazut The Avengers si The Dark Knight Rises si mi-au placut mult. In decembrie plangeam dupa un smartphone, asa ca am facut pe dracu` in patru si mi-am cumparat si asa ceva. Mi-am mai dorit sa vad si pe Dinamo in CL, dar se pare ca am cam intins coarda 🙂

Si pentru ca sunt ca o pisica de curioasa, ia spuneti-mi voi, cate din rezolutiile anului le-ati dus la capat?

ATENTIUNE!

Comentariile la articolul asta se vor scrie cu mana dreapta pe inima si cu stanga pe tastatura. Oricine indrazneste sa incalce aceasta regula va fi suprataxat la factura de caldura in sezonul rece.

12 Responses to “Blestemul sfarsitului de an”

 1. Oana September 5, 2012 at 10:31 am #

  Eu am cam facut ce mi-am propus. Sa vad acum ce-o fi la anul :)).

  • Deea September 5, 2012 at 10:32 am #

   Acum ma pun sa caut ce ti-ai propus 😀

   • Oana September 5, 2012 at 2:09 pm #

    Nu mai stiu daca am scris pe blog. Hmmmm, de obicei cam tin pentru mine :)).

    • Deea September 5, 2012 at 3:01 pm #

     ZI-ne si noua ca sa putem fi carcotasi 😀

 2. Demonica September 5, 2012 at 10:37 am #

  Io mi-s multumita 😀 Mi-au cam iesit… http://monicasecea.wordpress.com/2012/01/02/ca-de-inceput-de-an/

  • Deea September 5, 2012 at 1:03 pm #

   Si te muti langa mine si ne scoatem pisicile la plimbare 😀 😀

   • Demonica September 5, 2012 at 2:00 pm #

    yep… nici macar nu speram. Abia astept 😀

    • Deea September 5, 2012 at 2:01 pm #

     that makes two of us 😀

 3. JMarius September 5, 2012 at 11:22 am #

  Hmm…. cred ca 70 % din ceea ce mi-am propus anul asta am si reusit sa fac. Mai am inca 4 luni in care sa realizez restul de 30 %.

  • Deea September 5, 2012 at 11:45 am #

   Good luck 😀

 4. Corina Săftescu September 5, 2012 at 11:26 am #

  Eu habar n-am dacă mi-am făcut vreo listă de genul ăsta. Dar poate ai dat tu de ea. :))

  • Deea September 5, 2012 at 11:45 am #

   Auch :)) Nu am cautat la cineva anume, ci am dat search pe google “rezolutii 2012”. Te destinde lectura asta mai ales daca ai avut o zi mai proasta la lucru 🙂

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing