Arta e atunci cand o melodie reuseste sa-ti franga inima

23 Jan

Numeste-ma masochista sau cum iti vine la gura,dar imi place sa mi se franga inima, sa fiu readusa la viata, sa iubesc, sa sufar si cred ca asta e motivul pentru care consum drame ca si cum un dependent de adrenalina adora sa-si puna iresponsabil viata-n pericol.

Am vazut Last Night saptamana trecuta. Pe langa faptul ca filmul are niste actori geniali (Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Guillaume Canet) si o poveste intensa, soundtrack-ul m-a ucis. De cand am vazut filmul ascult muzica din el in continuu pentru ca reuseste sa ma treaca printr-o suita de sentimente in doar cateva minute. Asa ca, astazi va recomand Last Night si melodia de mai jos.

Pis!

2 Responses to “Arta e atunci cand o melodie reuseste sa-ti franga inima”

 1. Corina January 23, 2012 at 11:08 am #

  Şi eu sunt masochistă în felul ăsta. Ba mai mult decât atât, am perioade pline de bunăstare sufletească în care efectiv mi-e dor să sufăr, să-mi simt inima “frântă”, aşa cum ai spus şi tu. Dar eu cred că asta e de bine. 😀

  • Deea January 23, 2012 at 11:11 am #

   Pai numa masochism poate sa fie modul in care ne inducem o stare de suferinta in buna cunostinta de cauza 😀
   Parca ma simt mai in largul meu acum cand stiu ca nu sunt singura care asculta muzica trista doar pentru ca-i place sentimentul pe care-l transmite.

Leave a Reply

Andreea Ciobanu
facebook marketing